web analytics

Portal dedicat evenimentelor EMC

Despre noi

ConferinteMF este un portal dedicate medicilor de familie din Romania care doresc sa fie informati cu privire la evenimentele dedicate lor disponibile in cursul anului.

Fie ca acestea sunt conferinte, ateliere sau cursuri, medici de familie se pot inregistra acum online la acestea asigurandu-si  participarea, mapa de conferinte, o informare periodica asupra evenimentului de interes si posibilitatea de a comunica ulterior cu organizatorii pentru a contribui la imbunatatirea viitoarelor editii.

ConferinteMF se bazeaza pe implicarea abonatilor la acest portal si are ca scop construirea unor evenimente care sa tinteasca cat mai corect subiectele fierbinti, de interes pentru medicii de familie.

Portalul este deschis tuturor medicilor ca participant la conferinte sau ca speakeri, dar si tuturor organizatiilor de Medicina Familiei din tara care doresc sa isi promoveze evenimentele online.

Societatea Nationala de Medicina Familiei

Proiectul se desfasoara sub egida SNMF (Societatii Nationale de Medicina Familiei) si este deschis propunerilor de imbunatatire venite din partea membrilor.

Multumim pe aceasta cale D-nei dr. Sandra Alexiu care alaturi de echipa tehnica a creionat principalele sale functionalitati.

 

Data Center Solutions

Implementatorul portalului este Data Center Solutions.


Calendar evenimente

Aprilie  2017
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Nu rata nici un eveniment EMC