Informatii despre Cursurile Pre Conferinta – 28 martie 2018

Ziua de 28 martie este dedicată cursurilor PRE-Conferință. În această zi am pregătit trei cursuri foarte importante pentru practica voastră.

Fiecare din aceste trei cursuri va fi creditat separat cu 4 credite EMC de CURS.

Pentru fiecare dintre cursuri este necesar să vă înscrieți separat. Vă rugăm să alegeți maxim două dintre cele trei cursuri, deoarece nu veți putea primi credite pentru două manifestări care se desfășoară simultan. Certificatele de participare la curs vor fi eliberate imediat după încheierea cursurilor, numai pentru medicii care au fost prezenți.

Pentru a evita aglomerația la curs, vă recomandăm să utilizați înscrierea online la curs, disponibilă pe pagina Conferinței după cum urmează:

  • Cursul de Abordarea practica a pacientului cu Sindrom Coronarian Acut (SCA), directori de curs: Dragoș Vinereanu, Rodica Tănăsescu (Grupul CardioRO), pentru înscrieri AICI
  • Cursul de Abordarea pacientului cu Insuficiență cardiacă (IC): directori de curs Rodica Tănăsescu (Grupul CardioRO), Ovidiu Chioncel, pentru înscrieri AICI
  • Cursul – Sesiune de urgențe respiratorii pediatrice. Cum recunoaștem, cum tratăm, medicația inhalatorie la copil, cazuri clinice prezentate, Director de curs Mihai Craiu (INSMC) , pentru înscrieri AICI

Conferința Natională de Medicina Familiei își deschide porțile joi dimineată la ora 9, dar secretariatul Conferinței vă stă la dispoziție încă de miercuri dimineață, de la ora 9!

Pentru a evita aglomerația nedorită de la secretariatul Conferinței, vă rugăm să vă înscrieți online pe situl acesteia. O dată cu sosirea la Conferință, vă rugăm să apelați la serviciile secretariatului acestuia, pentru:

  • a prezenta dovada platii conferintei daca nu ati platit online prin card (OP sau cash, cu precizarea că dacă veți alege să platiti cash în prima zi a Conferinței, este posibil să nu aveți asigurată mapa de conferință)
  • a prezenta dovada de membru cotizant la zi în una din filialele Societății Naționale de Medicina Familiei – SNMF (nu este necesară pentru membrii AMFB, aceștia fiind deja în baza de date a AMFB! Pentru membrii filialelor SNMF din țară, se va prezenta chitanța care atestă plata cotizației pe anul 2018 la asociația locală)
  • emiterea ecusonului de participant la conferinta. Pe ecusonul primit se va inscriptiona un cod de bare care pe baza caruia veti putea accesa salile de conferinta. În fiecare zi, ecusonul dumneavoastra va fi scanat, ceea ce va dovedi prezenta dumneavoastra la lucrările conferinței. Vă rugam să păstrați ecusonul, deoarece pe baza codului de bare vă veti putea descarca de pe situl Conferintei certificatul de participare, începând cu data de 16 aprilie 2018.

După ultima zi a Conferintei, pe baza codului de pe ecusonul de participant, vi se va elibera certificatul de participare în mod electronic accesând pagina www.conferintemf.ro/eliberare-diploma

Certificatul de particpare la Conferință se eliberează prin tastarea cifrelor de pe ecuson, din dreptul codului de bare, într-o caseta special desemnată pe situl conferintei, dupa data de 16 aprilie.

Atentie, certificatul de participare se elibereaza pentru un numar de credite echivalent cu numarul zilelor de participare la Conferinta. Va rugăm să aveti grija să vă scanați zilnic ecusonul pentru a beneficia de numarul total de credite alocat conferintei (6 credite / zi, 24 de credite în total).

Această modalitate de eliberare a diplomelor este în concordanță cu prevederile Colegiului Medicilor din România cu privire la eliberarea creditelor pentru Educatie Medicală Continuă (EMC). Formatul certificatului de participare este standard și respectă modelul CMR.

Lectorii înscriși la Conferință vor primi certificate suplimentare de participare la Conferință, o dată cu primirea mapelor.