Keynote speakers

Profesor Michael Kidd AM, Australia

Profesorul Michael Kidd AM în prezent este director general adjunct și consilier medical principal în cadrul Departamentului de Sănătate al Guvernului Australian, și profesor în domeniul reformării asistenței medicale primare la Universitatea Națională Australiană. Este medic de familie, fost președinte al Colegiul Regal al Medicilor Generaliști din Australia (RACGP), fost președinte al Organizației Mondiale a Medicilor de Familie (WONCA) și fost decan al Facultății de Medicină, Asistență medicală și Științe ale sănătății de la Universitatea Flinders.

Înainte de a se alătura Departamentului de Sănătăte, a fost director al Centrului de colaborare în Medicină de familie și Asistență medicală primară al Organizației Mondiale a Sănătății, și profesor și președinte al Departamentului de Medicină de familie și Asistență medicală comunitară de la Universitatea din Toronto, Canada.

Sesiune Keynote Speaker – Sâmbătă, 26 septembrie, ora 09:00

 

Profesor asociat Anna Stavdal, Norvegia

Prof. asoc. Anna Stavdal este medic de familie de 30 de ani în orașul Oslo. Este profesor asociat la Universitatea Oslo din anul 1996, unde predă studenților și formează noi medici de medicină de familie. Activă în dezbateri publice, editorialist de mai mulți ani, orator cu experiență și un susținător pasionat al asistenței medicale primare și medicinei de familie.

Timp de 25 de ani a avut și are în continuare numeroase poziții de conducere în organizații de medicină de familie la nivel local, național, european și acum global. În anul 2018, a fost aleasă – Președinte WONCA, și va prelua funcția în noiembrie 2020. WONCA este Organizația Mondială a Medicilor de Familie, ce reprezintă la nivel mondial peste ½ milioane de medici de familie angajați în cercetare, educație și dezvoltare profesională.

Un subiect principal de interes este cum pot fi medicii de familie susținuți să se adapteze la noile trenduri – cum ar fi digitalizarea, creșterea gradului de supraspecializare și îngustarea diverselor nișe de specialitate – și să ofere în continuare îngrijire personală, continuă și cuprinzătoare încă de la prima întâlnire.

Sesiune Keynote Speaker – Miercuri, 23 septembrie, ora 09:00

 

Dr. Andrei Manu Marin, România

Dr. Andrei Manu Marin are un CV impresionant, ce ne indică dedicarea și cercetarea sa în domeniul urologiei și neuro-urologie, dar și în domeniul urodinamicii. Medic cu o experiență vastă de peste 18 ani.

Specialist în Neuro-Urologie și Urodinamică, clinica EVOMED – Pelvic Care Center. Cercetător în cadrul Spitalului Academic din Maastricht, Olanda și clinician în cadrul Departamentului de Uro-Neurologie al Spitalului Național de Neurologie și Neurochirurgie, Universitatea College London, Marea Britanie.

Membru al Societății Internaționale de Continență (ICS) și European Society for the Study of Interstitial Cystitis (ESSIC).

Sesiune Keynote Speaker – Joi, 24 septembrie, ora 09:00

 

Profesor Angelika Banzhoff, Germania

Angelika Banzhoff face parte din GSK Global Medical Affairs în calitate de Director Global Medical Affairs Neisseria și responsabil de 4CMenB pentru Europa.

Este medic pediatru cu o experiență de peste 20 de ani în boli infecțioase pediatrice și 20 de ani de experiență în industria vaccinurilor de cercetare clinică, probleme medicale, și farmacovigilență. De când s-a alăturat industriei în 1996, ea a lucrat la o gamă largă de vaccinuri diferite, inclusiv vaccinuri meningococice, pandemice și sezoniere, TBE, rabie și difterie, pertussis și vaccinuri antitetanice.

Angelika Banzhoff este, de asemenea, profesor de pediatrie la Universitatea din Marburg (Germania) și autor al unor numeroase articole științifice publicate în reviste academice. Are o diplomă de doctor de la Universitatea din Giessen (Germania) și un doctorat de la Universitatea din Marburg (Germania).

Sesiune Keynote Speaker – Vineri, 25 septembrie, ora 09:00